Välkommen till Hestkraft!

Välkommen till sidan för dig som älskar veteranbilar. Hestkraft skapades med förhoppningen att bli den ledande marknadsplatsen i Sverige för att sammanföra köpare och säljare av veteranbilar.

Hos oss kommer du inte hitta annonser på en Volvo XC90 eftersom vi endast listar bilar som anses som veteranbilar, klassiska bilar, jänkare, raggarbillar mm.

Sverige är ett av de länder i världen där störst del av befolkningen har intresse av veteranbilar, det vill vi ta tillvara på och skapade därför hestkraft.se

Stöter du på problem på sidan är du varmt välkommen att kontakta oss på kontakt@hestkraft.se

Varmt välkommen!
/Gänget på Hestkraft.se

 

Vad vi tycker är viktigast vid annonsering

Vi sammanför hundratals säljare och köpare varje månad. Eftersom en affär kan vara väldigt stor så har vi listat några saker som vi anser är viktigast när man annonserar.

  • Använd bilder med bra kvalitet.
  • Sätt ett rimligt pris.
  • Håll en god ton i din kommunikation
  • Berätta så mycket som möjligt om bilen.
    Lägg upp en annons här

FÖRDELAR MED HESTKRAFT

Varje dag besöker hundratals veteranbils-entusiaster hestkraft.se. På vår sida vet du att chanserna att hitta rätt köpare är väldigt stor.

Då har du kommit helt rätt. Hos oss annonserar både företag och privatpersoner som vill sälja deras pärlor. Jämför gärna bilarna mellan varandra med vårt smarta verktyg JÄMFÖR.

Du kan alltid publicera 1 annons utan kostnad för att testa vad hestkraft.se går för. Vill du köra flera annonser samtidigt så uppgradera du enkelt paketet.

Vad tycker våra medlemmar?

Language
Denna hemsida använder cookies och lagrar viss data för att förbättra din användarupplevelse.